Jeličić ponovno šokira izjavama, Francuzi dobili pravu porciju: Porukama ih je doslovno uništio

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Bivši nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić gostovao je na Tribina podcastu i otkrio je na koji način je napustio HRT te kako je to priopćio uredniku sportskih minuta Marku Šapitu. Kao glavni razlog svog odlaska s javne televizije je naveo ispadanje Hrvatske sa Europskog nogometnog prvenstva. Priznao je kako je nakon toga ostao bez snage i emocije za rad. Dodao je da bi ostanak na poslu bio tek puko odrađivanje, što nije želio.

U nastavku intervjua imao je dosta neobične komentare za francusku nogometnu reprezentaciju, koja prema kladionicama slovi za jednog od najvećih favorita natjecanja.

Za momčad Didiera Deschampsa koja obiluje zvijezdama nije imao nimalo lijepe riječi. Smatra da igrači Francuske ničime nisu opravdali zvjezdani status i svoju vrijednost na tržištu.

Jakirović progovorio o Petkoviću i komentirao dolazak Gattusa: ‘Veselim se međusobnim dvobojima’



Bez dlake na jeziku

“Recite mi, što vi mislite o Francuskoj? To je ku**ina! A znaš zašto? Tri utakmice nisu gol zabili iz igre, a igrači im vrijede 800 milijardi. Da je Xaviju Simmonsu priznat gol i da su izgubili od Nizozemske, ljudi bi rekli oni tako prolaze. A kad mi tako prolazimo, onda to nije mentalitet i karakter”, rekao je Jeličić.

Komentirao je i drugog velikog favorita natjecanja, Englesku. “Hoćemo pričati o Engleskoj? Ja da sam trener Engleske i da moj napadač i kapetan Harry Kane na poluvremenu protiv Srbije ima jedan dodir s loptom, ja bih na poluvremenu dao ostavku. Čovjek ima osamsto igrača koji vrijede sto milijardi. Igra s tri desna beka, a Jack Grealish Marcus Rashford su mu kući”, rekao je Jeličić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI