Lionel Messi neutješan nakon Atletica: ‘I dalje smo iza našeg trenera’

FC Barcelona/Instagram

Utakmica Barcelone protiv Atletico Madrida trebalo je biti svojevrsno iskupljenje momčadi nakon ne baš dobrog početka sezone. Iako situacija na prvenstvenoj tablici govori sasvim nešto drugo jer su prvi s istim brojem bodova kao i Real Madrid, no sveukupni dojam nije dobar.

Navijači s pravom se ljute, jer u određenim utakmicama kao protiv Real Madrida odigrati 0-0, s tim da je Real bio puno bliže pobjedi, ukazuje da neke stvari u momčadi ne funkcioniraju. Konstantno mijenjaje sustava, pa čak i igrača dolazi do neprepoznatljivosti u igri.

Tu je dosta ispaštao i naš srebrni reprezentativac Ivan Rakitić koji je u sve par utakmica bio starter, a već je prošla polovica sezone. Možemo istaknuti kako i ovogodišnje pojačanje u vidu francuskog reprezentativca Antoine Griezmanna nije najbolja ispala za Katalonce.

Slabosti u igri Barcelone viđene su sinoć u polufinalnog utakmici protiv izuzetnog tvrdog Atletico Madrida. Doduše, Barcelona je imala fantastičnu situaciju, u 80. minuti imati 2-1, najbolji igrač zabio je dva gola, dok mu je treći poništen. Ali onda na najednom kreće taj Atletico, koliko je nebrojeno puta uspio to napraviti i okrenuo je ‘na glavu’ Barcelonu.

Iako se radi o polufinalu španjolskog Super cupa, sigurno poraz od Atletica ukazuje na brojne nepravilnosti unutar momčad. Dodajmo još k tome kako je ovim putem izbjegnut još jedan ‘El Clasico’ protiv Real Madrida. Ovako će u finalu biti čuveni gradski derbi Madrida.



Igrači katalonskog diva nakon utakmice bili su utučeni, gdje je Messi dao izjavu za medije.

“Imamo na čemu raditi. Nije jednostavno nakon ovakvog poraza, ali i dalje vjerujemo našem treneru Valverdeu. Naši navijači i ostali vide da ne igramo onako kako mi znamo”, rekao je najbolji igrač Lionel Messi.

Najbolje trenutke pogledajte OVDJE.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI