Lokosi ponovno zaustavili Dinamo : Petković zabio dva gola u novom kiksu Modrih u borbi za naslov

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Lokomotiva i DInamo odigrali su neriješeno u utakmici 22. kola SuperSport HNL-a. Lokomotiva je dvaput vodila, najprije je zabio Krivak, a onda i Duje Čop, dok je za Dinamo dvaput zabio Bruno Petković. Dinamo je tako u zadnje dvije utakmice protiv Lokomotive osvojio samo bod.

Dinamo je izašao u dosta jakoj postavi, iako je malo iznenađenje bilo što je Takuro Kaneko ostao na klupi. Također na klupi je bio i novopridošli Ronael Pierre-Gabriel. Lokomotiva je sjajno krenula u susret i u 18. minuti golom Fabijana Krivaka došla u vodstvo. Nakon duge lopte Krivak je pobjegao Perkoviću, koji se poskliznuo i pao. Imao je tako mladi veznjak Lokomotive dovoljno vremena za smirenu završnicu.

Petković je u 40. minuti zabio za poravnanje rezultata. Dinamo je odigrao akciju po desnoj strani, nakon koje je Špikić probio sve do gol-aut linije. Dao je povratnu u sredinu, gdje se izvukao Petković i pogodio za 1:1. Bio je to prvi udarac Dinama na utakmici.

Uslijedila je raspucana nadoknada prvog dijela u kojoj je svaka momčad zabila još po jedan pogodak. Duje Čop zabio je za 2:1 u petoj minuti sudačke nadoknade. Art Smakaj je nakon gužve pred golom Dinama opalio po golu, no nije bio precizan. Srećom po Lokomotivu. Dije Čop je zatvorio drugu stativu i loptu neometan poslao u mrežu. Bio mu je to četvrti gol protiv Dinama u zadnje dvije utakmice.

Velika pobjeda povratnika Bjelice protiv Kovača: Utakmicu obilježio nesvakidašnji prekid



Dinamo je izjednačio u osmoj minuti nadoknade. Petković je zabio svoj drugi gol. Baturina je ubacio s desne strane, a centarfor Dinama sa sedam metara glavom zakucao loptu u mrežu za kraj ludog prvog dijela u Kranjčevićevoj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI