MRTVO TIJELO POKRAJ IGRALIŠTA NOGOMETNOG KLUBA! Milena (19) silovana i ubijena nakon izlaska na rođendansku zabavu, uhićen golman lokalne nogometne momčadi

Foto: Pixabay

Mlada djevojka silovana je i ubijena u noći sa subote na nedjelju u gradu Bramscheu u njemačkoj pokrajini Donja Saska. Za ubojstvo Milene O., 19-godišnje djevojke iz Ostercappelna u Donjoj Saskoj, osumnjičen je Joel G. (20), golman lokalnog nogometnog kluba, piše njemački Bild.

Milena, koja se planirala uskoro zaposliti kao prodavačica automobila, u subotu se s prijateljicama uputila na zabavu u 20 kilometara udaljenom Bramsche-Penteu, gdje su njezine dvije prijateljice organizirale proslavu 18. rođendana koju su zajedno slavile.

Na kraju zabave, na kojem je prema pisanju njemačkih medija bilo oko 150 ljudi, primijećen je Milenin nestanak, a posljednji je put viđena u društvu Joela. Naime, kada ju je prijateljica htjela pokupiti, oko 1.30 sati ujutro, uspostavilo se kako je nema u dvorani.

Za sada još uvijek nije poznato kada su Milena i Joel napustili zabavu. Prema informacijama kojima raspolaže Bild, prijatelji su tada pokušali nazvati Milenu. Nakon što se nije javljala, znali su da nešto nije u redu pa su nazvali policiju. Prijatelji su pronašli beživotnu Milenu s rastrganom odjećom oko 70 minuta kasnije pokraj obližnjeg nogometnog igrališta.

Djelatnici Hitne pomoći pokušali su je oživjeti, ali nakon što je prevezena u bolnicu, liječnici su jedino mogli proglasiti njezinu smrt. Joel je uhićen u 5.30 ujutro u kući svoje majke. Bild piše da će istraga pokazati u kakvom su odnosu bili i koliko su se često sastajali prije zabave.



Premda tužiteljstvo još uvijek ne potvrđuje da je Joel zaista silovao i ubio Milenu, Bild piše kako tužiteljstvo posjeduje “dokaze koji opravdaju nalog za uhićenjem”.

“Još uvijek tražimo svjedoke koji nam mogu pomoći rekonstruirati večer”, izjavio je tužitelj dr. Alexander Retemeyer.

Policija nije objavila detaljnije informacije o podrijetlu Milene O., piše Fenix magazin. Joel i Milena navodno su se poznavali, a o njemu su za njemačke medije progovorili i njegovi bivši školski kolege.

“Uvijek je dolazilo do prepirki između njega i djevojaka. Rekao bih da je previše navaljivao. Razgovarao sam s nekoliko djevojaka iz našeg bivšeg razreda i one su također rekle kako ga nisu voljele jer je uvijek bio pomalo grub prema njima”, rekao je Nico.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI