Napeta situacija u studiju HRT-a: Nahvalio Mamiće i Bjelicu, pa ga prekinuo bivši trener Dinama

Foto: Screenshot, HRT

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo zabio je pobjednički gol koji je španjolsku reprezentaciju odveo u finale Europskog prvenstva u Njemačkoj, a tamo će se za naslov boriti protiv boljeg u drugom polufinalu između Engleske i Nizozemske koji se igra u 21 sat.

Francuska je povela već u devetoj minuti golom Randala Kolo Muanija, ali je “Furija” do kraja poluvremena okrenula rezultat golovima Laminea Yamala i Olma, kojemu je to bio treći gol na Euru, čime se izjednačio na vrhu ljestvice najboljih strijelaca. Zanimljivo, ofenzivac Red Bull Leipziga je sve golove zabio u nokaut-fazi natjecanja, zatresavši mrežu u osmini finala, četvrtfinalu, te sada u polufinalu.

“Nevjerojatno je biti u finalu. Nije važno tko je zabio, važna je pobjeda. Zaslužujemo biti u finalu i sada smo korak od slave. Rano smo primili gol, ali nismo odustali. Onda je Lamine postigao apsolutno nevjerojatan gol”, govorio je Olmo nakon utakmice.

‘Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener…’

Samo lijepe riječi za bivšeg dinamovca imali su sinoć i stručni sukomentatori Tomislav Ivković, Mario Cvitanović i Robert Matteoni u studiju HRT-a.

Olmo je opet presudio utakmicu: U velikom polufinalu Furija srušila svjetske doprvake

Međutim, u jednom je trenutku došlo do pomalo neugodne situacije u kojoj je Ivković govoreći o ljudima zaslužnima za Olmov razvoj izostavio Cvitanovića koji ga je trenirao u Dinamu, a spomenuo braću Zorana i Zdravka Mamića.

“Olmo je opet uzeo ekipu u svoje ruke, nametnuo se kao vođa i kao lider”, rekao je Cvitanović, na što je Ivković komentirao: “Kada je Olmo u pitanju, svi ga znamo, u pozadini i Cvita. Zašto voli Dinamo, zašto respektira Dinamo i kao klub i sve hrvatske igrače? Za njegov uspjeh je Dinamo strahovito zaslužan. Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener, a Bjelica ga doradio.”

Ova izjava izazvala je reakciju Cvitanovića. “Bio je još i kod mene”, podsjetio je, na što je Ivković uzvratio “Da, ali u B momčadi”. “Ne, u prvoj momčadi i to godinu dana krucijalnih za njega”, zaključio je Cvitanović neugodnu raspravu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI