NAPRAVILI KAOS USRED BARCELONE: Torcida s navijačima Benfice upala u kafić najžešće lokalne navijačke skupine

Foto:twitterscreenshot

Prve utakmice predzadnjeg kola skupina Lige prvaka odigrane su u utorak navečer.

Barcelona je očajnički trebala pobjedu protiv Benfice kako bi ostala u prednosti u utrci za drugo mjesto u skupini, ali mršavih 0:0 stavilo je momčad iz Katalonije u skoro nemogući položaj.

Zadnje kolo Benfici na njihov stadion dovodi Dinamo iz Kijeva, i u slučaju njihove pobjede Barcelona mora pobijediti Bayern u Münchenu kako bi osigurali drugo mjesto, jer ako obje momčadi skupe isti broj bodova Benfica je u prednosti pošto je ranije pobijedila Barcelonu rezultatom 3:0.

Prije utakmice na Camp Nou dogodile su se neželjene scene kada su, po nekim navodima, navijači Benfice uz pomoć navijača Hajduka zajednički uletjeli u kafić najžešće navijačke skupine Barcelone, Boixos Noisa.

Nastao je metež koji nasreću, nije dugo trajao pošto je intervencija policije bila brza, te su uspjeli razdvojiti zaraćene strane.



Torcida i No Name Boysi godinama gaje prijateljstvo nakon tragedije trojice navijača portugalske skupine koji su izgubili život u Pirinejima vraćajući se s utakmice Hajduk Benfica 1994. godine.

https://twitter.com/HooligansTV_eu/status/1463255432278032395?s=20

Facebook Comments

Loading...
DIJELI