(VIDEO) Bilić s West Hamom odradio dobar posao, a poznat je i prvi putnik u nižu ligu

Facebook: West Ham United/Photo: Arfa Griffiths

Sunderland je poražen kod kuće od Bournemoutha s 1:0, a gol koji je poslao 'Crne mačke' u niži rang zabio je King dvije minute prije kraja.

Dobili smo i prvog sigurnog putnika u nižu ligu, nogometaši Sunderalnda pod vodstvom omraženog Davida Moyesa od danas su službeno članovi Championshipa, to jest, drugog ranga engleskog nogometa. Sunderland je poražen kod kuće od Bournemoutha s 1:0, a gol koji je poslao ‘Crne mačke’ u niži rang zabio je King dvije minute prije kraja.


All Goals & Highlights – Sunderland 0-1… by ZidaneHD

West Ham hrvatskog stratga Slavena Bilića osvojio je jedan, ali vrijedan bod na teškom gostovanju kod Stokea. Odigrali su bez pobjednika i bez golova, imali su prilike Calleri, Lanzini, Ayew, ali nisu uspjeli probiti mrežu Butlanda. Imali su i domaćini prilika, ali Adrian, vratar West Hama, također se iskazao.

Bilić je nakon utakmice bio zadovoljan. “Bili smo kompaktni, nismo dozvolili Stokeu da stvara šanse, a mi smo svoje šanse imali, ali Butland je bio neumoljiv. Moramo biti sretni, već smo četiri utakmice neporaženi i nadam se da ćemo tako nastaviti”, kazao je Bilić.

Leicester se vratio pobjedama, slavili su na gostovanju kod WBA s minimalnih 1:0. Čovjek odluke bio je Jamie Vardy, zabio je u 43. minuti nakon što je Okazaki uzeo jednu loptu i lijepo dao za engleskog napadača koji je glatko matirao Fostera.




Jamie Vardy Goal HD – West Brom 0-1 Leicester… by footballEnLigne

Burnley je svladao Crystal Palace s 2:0 u gostima. Poveli su već u osmoj minuti preko Barnesa, a konačan rezultat postavio je Gray u 85. minuti.


Andre Gray Goal HD Crystal Palace 0-2 Burnley… by sharmanher

Facebook Comments

Loading...
DIJELI