Rijeka nakon pobjede u Puli ponovno se udaljila od Dinama: Bliži se veliki derbi

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Nogometaši Rijeke upisali su pobjedu u derbiju Učke. S 2:0 bili su bolji od domaćina Istre u u 30. kolu SuperSport HNL-a, a golove za vodeću momčad lige postigli su Toni Fruk i Bruno Goda.

U 29. minuti Filet je odlično primio loptu na petercu i pucao iz okreta, ali nije je najbolje zahvatio pa je Labrović to lako obranio, a odmah potom je vratar započeo novi napad iz kojeg je njegova momčad povela, a veliki dio zasluga za gol odlaze Marku Pjaci.

Fantastično je prošao po lijevoj strani, a lopta je potom došla do Fruka koji je zabio za vodstvo. To je bilo jedino vrijedno spomena do 69. minute kada je Filet umalo šokirao Istru, ali je Labrović ostao miran.

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Veliko slavlje

Rijeka je bez problema čuvala prednost, a sve je riješila šest minuta prije kraja, kad je Petrović odlično ubacio iz kornera, Marešić se na drugoj stativi poskliznuo i ostavio samog Godu, koji je glavom sjajno zabio u kut za konačni rezultat.

Osijek pred praznim Poljudom uzeo sva tri boda Hajduku: Jedino što je tješilo domaće je Perišić



Ovom pobjedom Rijeka i dalje ima prednost od pet bodova u odnosu na Dinamo koji ima utakmicu manje, koju će Zagrepčani napokon odigrati u srijedu protiv Varaždina.

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Sopićeva momčad u sljedećem kolu i to opet nedjelju na svojem stadionu dočekuje Goricu dok Dinamo ide u goste kod Lokomotive, a veliki derbi koji bi mogao odlučiti sezonu igra se 5. svibnja na Rujevici.

Umro najveći hrvatski atletičar: Bio je i istaknuti sportski djelatnik i saborski zastupnik

Facebook Comments

Loading...
DIJELI