U HAJDUKU ALARM GORI NA NAJJAČE, LEKO NA MUKAMA! Livaja upitan za utakmicu s Dinamom, no ima i jedna dobra vijest

Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Dinamo i Hajduk u nedjelju 26. veljače u 15 sati na Maksimiru igraju najveći hrvatski derbi u sklopu 23. kola Supersport HNL-a. Hajduk ga osim u bodovnom zaostatku od osam bodova dočekuje u gotovo desetkovanom sastavu.

Otprije je bilo poznato da neće biti Lovre Kalinića i Josipa Eleza do kraja sezone, ali u posljednjih nekoliko tjedana ozljede su poharale Poljud. Redom su otpadali Emir Sahiti, koji je zaradio ozljedu u susretu protiv Rijeke, Anthony Kalik, Lukas Grgić i Toni Borevković, a pred utakmicu s Goricom otpao je Chidozie Awaziem. Ivan Leko je nakon Gorice još malo naborao lice jer mu se ozlijedio i mladi Prpić, nastup Darija Melnjaka je upitan a sad je procurila i vijest da bi na Maksimir bijeli mogli istrčati bez svog najboljeg igrača Marka Livaje.

Najbolji strijelac i asistent lige već tri dana ne trenira sa suigračima zbog visoke temperature i možda će morati propustiti utakmicu. Livaja se testirao na gripu i koronu, oba nalaza su negativna, što je ipak dobra vijest u nastojanju liječničke službe Bijelih da svog najboljeg igrača osposobe za nedjelju.

Na Poljudu se ipak nadaju brzom oporavku te da će Livaja s momčadi ipak ići u Zagreb.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI