U Njemačkoj je bio ‘izgubljen slučaj’, sad bi mogao napraviti transfer karijere: Vatreni je očito na cijeni

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Hrvatska je poprilično podbacila na Evropskom prvenstvu ispadanjem u grupnoj fazi. Značajan je broj igrača koji su bili potpuno razočarenje, ali daleko od tog da su hrvatski nogometaši generalno izgubili na cijeni.

Zahvaljujući sjajnim rezultatima na reprezentativnom nivou i vidu dvije medalje na dva posljednja Svjetska prvenstva vrijednost naših igrača jako je porasla.

Trenutno najranjiviji dio tima je obrana što se moglo vidjeti i na Euru kada je Zlatko Dalić u sve tri utakmice tražio dobitnu kombinaciju i nije bilo konstantnosti. Jedan od oslonaca je trebao biti i Marin Pongračića, stoper talijanskog Leccea. Pa iako je igrao dosta promjenjivo čini se da mu se sprema transfer karijere.

Gazzetta dello Sport je objavila kako ovog 26-godišnjaka u svojim redovima želi vidjeti Bologna, momlač koja će u novoj sezoni po prvi put biti sudionik Lige prvaka.

Bologni treba novi stoper nakon što će Riccardo Calafiori prijeći u Arsenal za 53 miljuna eura te je hrvatski defanzivac jedna od prvih opcija.



Hrvatski menadžer Talijanima otkrio gorku istinu o nastupu Vatrenih: ‘Osjetilo se da toga fali…’

Lecce nema namjeru tek tako pustiti Pongračića te sportski direktor kluba sa juga Italije želi ozbiljan novac u vidu 6 do 7 milijuna eura i preostaje da se vidi kako će teći pregovori o transferu.

Pongračić je rođen u Njemačkoj, imao je određenih problema u Wolfsburgu i Borussiji Dortmund. Kad je bio član Vukova tražio je novac za premije zbog čega je proglašen nepoželjnim.

Svoj smiraj je našao u Lecceu gdje je imao sjajnu sezonu 2023/24 zbog čega je dobio i Dalićevo povjerenje. Ipak, na svom prvom velikom natjecanju u nacionalnom dresu se nije proslavio.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI