VIDEO KOJI MORATE VIDJETI! La liga se na neviđen način poklonila hrvatskom maestru: Naježite li se kad ovo vidite?

Foto: Guliver Images

Luka Modrić dobio je novu počast u Španjolskoj. Na službenom Twitter profilu španjolskog nogometnog prvenstva jučer je objavljen video u čast Luki Modriću koji traje nešto više od šest minuta.

U tih šest minuta sažete su brojne majstorije kojima je Modrić častio gledatelje na tribinama i pred malim ekranima od svog dolaska u Real.

O Modriću je više bespredmetno pisati hvalospjeve, sa 37 godina oduševljava nogometni  svijet a video je objavljen povodom 300.nastupa  u La Ligi i deset godina u La ligi.

Otkako je produljio ugovor s Real Madridom za još jednu sezonu, Modrić je s 37 godina na leđima izrastao u jednu od najvećih zvijezda lige, ali i europskog nogometa. Gotovo da nema gostovanja ove sezone na kojem mu publika nije priredila standing ovation, a hvalospjeve na društvenim mrežama nemoguće je nabrojati. Slavni španjolski klub produžio je ugovor hrvatskom kapetanu do ljeta iduće godine.

“10 godina u Španjolskoj. 300 nastupa u La Ligi. Osvojena Zlatna lopta. Naježi li se još netko kad vidi da je Luka Modrić na terenu?” napisali su na Twitteru La lige.

Nitko nije siguran dokad će Luka igrati, pa ni on sam. Bit će za predvoditelj naše reprezentacije na SP,  nedavno je Modrić odigrao svih 180 minuta za Hrvatsku u Ligi nacija protiv Danske i Austrije. Iako ima 37 godina očito još uvijek ne želi stati s vrhunskim izvedabama, na radost  hrvatskih ali i navijača diljem svijeta.

Stoga sjednite i uživajte.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI