(VIDEO) KONAČNO JE PRORADIO! Pogledajte fantastičan prodor i majstorsku asistenciju Marka Roga

Svoju prvu pravu priliku Rog je dočekao tek u siječnju, odnosno u četvrtfinalu talijanskog Kupa protiv Spezie. Napolitanci su svladali drugoligaša s 3:1, a zasjao je i Marko Rog.

Nešto manje od pola godine bilo je potrebno da se hrvatski reprezentativac, Marko Rog, nametne treneru Mauriziju Sariju u Napoliju. Marko je u kolovozu napustio Dinamo i otisnuo se u talijansku avanturu. Iako su se mnogi snebivali činjenicom da Rog nije trenutno postavljen u prvu momčad Napolija, to je zapravo bilo i realno za očekivati jer je nije ni stigao kao instant-pojačanje već kao igrač za budućnost kluba koji se polako, ali temeljito dozira na terenu.

Svoju prvu pravu priliku Rog je dočekao tek u siječnju, odnosno u četvrtfinalu talijanskog Kupa protiv Spezie. Napolitanci su svladali drugoligaša s 3:1, a zasjao je i Marko Rog. Kod trećeg pogotka Rog je iznio akciju i na koncu uposlio suigrača Gabbiadinija koji je bez problema zabio.

Marko je startao od prve minute, a zajedno s njim je do 78. minute igrao Ivan Strinić kojega je tad zamijenio Hysaj. Na prvi gol nije trebalo dugo čekati, Napoli je poveo već u trećoj minuti preko Piotra Zielinskog, ali Spezija je uspjela poravnati u 35. minuti preko Piccola pa se na poluvrijeme išlo s rezultatom 1:1. U nastavku je bila sasvim druga priča, istrčao je neki drugi, agresivni i raspoloženi Napoli.

Prvo je Giaccherini u 56. minuti iz voleja gađao za 2:1, a samo minutu kasnije uslijedila je Rogova akcija i pogodak za 3:1. Hrvatski reprezentativac probio se po desnoj strani pored dvojice obrambenih i prebacio prema drugoj stativi za Gabbiadinija koji prsima gura loptu u gol, bila je to savršena asistencija da je Gabbiadini mogao pucati zatvorenih očiju. Do kraja utakmice Napoli je rutinski odradio svoje zadaće i slavio s 3:1, a možemo sa sigurnošću reći kako je Rog ostavio izrazito dobar dojam.




https://www.youtube.com/watch?v=9KfIGYbSoDM

Facebook Comments

Loading...
DIJELI