Za Dinamo potpisao igrač bavarskog velikana: Mladi hrvatski reprezentativac novo pojačanje u napadu

Foto: Cal Sport Media via AP Images/Guliver Image

Gabirel Vidović je u večernji satima u utorak potpisao ugovor s Dinamom na godinu dana nakon što je došao na liječničke preglede.

Mladi igrač Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije velika je nada Bayerna, oduševljavao je u mlađim kategorijama bavarskog giganta, ali nije dobio pravu priliku u Munchenu, pa je tako prošlu sezonu proveo na posudbi u nizozemskom Vitesseu, za koji je zabio četiri gola u 25 nastupa.

Mogućnost otkupa od minhenskog Bayerna

Ovaj 19-godišnjak najbolje se snalazi na krilu, a iz Bayerna stiže na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora, koju će Dinamo platiti 500 tisuća eura, a u slučaju otkupa od Bayerna, Modri će platiti četiri milijuna eura odštete.

Bayern se isto osigurao u poslu pa ako Vidović zabljesne u Dinamu, kako izgleda svi očekuju, Bavarci će imati mogućnost otkupiti ga od Modrih za 12 milijuna eura.

Nakon odlaska Ivanušca, ozlijeda Stojkovića i Kačavende, koji mora na operaciju, te posudbe Frana Topića Rudešu, krilne pozicije Modrih su odjednom postale tanke, pa ne iznenađuje dolazak Gabriela Vidovića iz minhenskog Bayerna.

Senzacija s Rujevice: Najskuplji dinamovac dolazi u Rijeku

Facebook Comments

Loading...
DIJELI