Afera ‘U ime oca‘ se nastavlja, Bujanec raskrinkao Ćipu: ‘Ništa ne manipuliram, tu je i snimka s Pupovcem’

Foto: Nera Simic / CROPIX

Afera ‘U ime oca‘ koja trese Domovinski pokret dobila je svoj nastavak.

Stipo Mlinarić Ćipe oglasio se na Facebooku porukom i video snimkom u želji da dokaže kako se zna prekrižiti. Učinio je to razljućen potezom TV voditelja Velimira Bujanca koji je na svom Facebooku objavio snimku kojom sugerira da pravilno križanje nije Mlinarićeva jača strana.

Sada se Bujanec ponovno oglasio na Facebooku tvrdeći kako Ćipe tom snimkom ništa nije dokazao, te da je u sinoćnjoj “Bujici” sve objašnjeno.

“Sada je Mlinarić jasno demantiran jer se ispostavilo da je pustio snimku svog križanja prije početka molitve u Dugoj Resi, dok je njegovo drugo križanje – nakon završetka Očenaša – zaista bilo pogrešno, što je “Bujica” točno i bez ikakvih manipulacija prenijela iz Dnevnika 2 HRT-a. Uzrujani kandidat za Penavinog zamjenika očito je bio nestrpljiv i(li) jako gladan – pa mu se žurilo srknuti vruću juhu?!” – napisao je Bujanec na Facebooku nakon emitiranja njegove sinoćnje emisije “Bujica”.



 

Bujanec na Facebooku poručuje da je u svojoj emisiji objavio i snimku Milorada Pupovca s božićnog domjenka SNV-a iz 2018. godine, koja pokazuje, kako tvrdi, ‘da se ni Pupi ne zna – prekrstiti‘.

“Po ovome su vrlo slični. Jedan se ne zna prekrižiti, a drugi prekrstiti! Ćipi bilo bolje da svećenika koji mu piše saborske govore prvo zamoli da ga nauči kako se križa”, poručuje Bujanec

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI