Pupovac prijeti Škori: ‘SDSS će ti dati podršku zbog tvoje supruge Srpkinje’

Damir Krajac/Cropix

Etnobiznis je jako unosan, piše u jednom komentaru pod velikim intervjuom Milorada Pupovca u Večernjem listu od 22. rujna, nad kojim se koči oprema: “Pupovac o pismu s Pantovčaka: ‘To nije uobičajeno i može napraviti ozbiljnu štetu meni, ali i predsjednici. Nikada nisam razmišljao o odlasku, ni u Srbiju, ni ikamo drugdje, kaže čelnik SDSS-a”, a taj je jezgroviti uopćeni komentar odmah dopunjen drugim u kojemu se konkretizira: “Unosno je živjeti u Hrvatskoj i širiti strah među Srbima u Hrvatskoj!”

U tom je intervjuu Pupovac indirektno zaprijetio kandidatu Miroslavu Škori da će mu SDSS uništiti izglede na predsjedničkim izborima tako što će mu pružiti podršku zbog, kako kaže, srpskog podrijetla njegove supruge Kim.

Novinar 7Dnevno otkriva pravu istinu koja stoji iza tog poganog trača te pravi, unosan, razlog takvog napada, a ako i vi želite saznati o čemu je riječ, požurite do najbližeg kioska po svoj primjerak najprodavanijeg političkog tjednika u Hrvatskoj.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI