Turudić nije mogao šutjeti, odgovorio na Milanovićeve napade: ‘S prijezirom to odbacujem…’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Predsjednik Zoran Milanović i premijerski kandidat jučer je prvi put rekao da je navodno propucavanje auta novog glavnog državnog odvjetnika namješteno i dogovoreno između njega i Andreja Plenkovića, a danas je te teze ponovio. Sad se oglasio Turudić.

“S indignacijom odbacujem tvrdnje predsjednika Republike Hrvatske i ne želim biti predmet njegovih predizbornih ambicija. Predsjednik RH je svojim huškačkim i prostačkim govorom stvorio atmosferu u kojoj je moguće pucati u moj automobil i stavio je metu na moja leđa. S dubokim prijezirom odbacujem njegove tvrdnje da je pucanje u automobil u kojem vozim članove obitelji izmišljeno ili iskonstruirano. Ne očekujem od njega da mi se ispriča kad se utvrdi istina niti mi njegova isprika treba”, poručio je Turudić.

Milanović se obratio javnosti, spominje Kolindu i Turudića: ‘Lažu vas oko metaka u autu…’

Što je točno rekao Milanović?



“Imam dokaze da je to staro mjesec dana, imam nalaz policije iz Virovitice. Ja sam predsjednik države i do nekih podataka dolazim bez obzira na HDZ. Mjesec dana nisi vidio da su ti dva zrna revolvera ušla u auto? Daj pričaj to nekom drugome”, rekao je Milanović.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

U utorak je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović o predsjednikovoj izjavi o propucavanju Turudićeva vozila rekao da je na tragu nekih ranijih njegovih izjava o tome da on zna kako teku policijski izvidi.

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI