I to je moguće: Pješačio, a policija mu oduzela vozačku dozvolu, evo zašto

Pixabay/Ilustracija

Nesvakidašnja situacija dogodila se 30. studenoga prošle godine u talijanskom gradu Como. Naime, jedan je muškarac s prijateljem bio na večeri, a parkirao je na mjesto gdje nije bilo dozvoljeno te su mu komunalni policajci napisali kaznu. No, tu nije bio kraj.

Kada je izašao iz restorana, muškarac i njegov prijatelj prišla su policajcima kako bi provjerili što se dogodilo, a onda su ih policajci podvrgnuli alkotestu.

I tada je nastao show u koji se kasnije upetljao i odvjetnik spomenutog muškarca.

Muškarac se žalio na odluku

“Kod mog klijenta alkotest je pokazao nešto veću vrijednost od dopuštene. Oduzeli su mu vozačku unatoč činjenici da moj klijent u to vrijeme nije vozio, niti je upravo izašao iz svog automobila. Već je pješačio”, rekao je njegov odvjetnik za L’Unita.

Muškarac se odlučio žaliti se na odluku i žalba je prihvaćena.



Besramno i krajnje nevjerojatno, ali i to je moguće: Prijatelju obećao posao u firmi pa ga opljačkao

Odvjetnik je rekao kako su nakon odluke suca ponovno otišli u policiju kako bi dobili natrag vozačku dozvolu, ali službenici su se usprotivili.

“Rekli su da se moj klijent najprije treba podvrgnuti medicinskim pretragama kojima će se utvrditi njegova sposobnost za vožnju. Zato sam rekao da ću ih prijaviti. Ali rečeno mi je da je to uobičajena praksa”, naglasio je odvjetnik.

Sudac je potom prihvatio odvjetnikov zahtjev, dopustivši vraćanje vozačke dozvole spomenutom muškarcu.

No, slučaj još uvijek nije gotov i za 22. veljače na sudu je zakazano novo saslušanje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI