Kandidirala se Marija Selak Raspudić: Moguća druga predsjednica u Hrvatskoj?

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Kandidaturu na predstojećim predsjedničkim izborima potvrdila je Marija Selak Raspudić.

“Pasivnost svih parlamentarnih stranaka oko isticanja izazivača aktualnom predsjedniku potakla je stvaranje nezdrave političke atmosfere neopravdanog straha od konfrontacije sa Zoranom Milanovićem, dakle predaje i prije početka same utrke i to u situaciji u kojoj sva istraživanja pokazuju kako dvije trećine naših građana želi novu osobu na Pantovčaku”, rekla je Selak Raspudić za Jutarnji list.

Istaknula je kako ne pristaje “na produženje ove atmosfere apatije i beznađa, pa stoga i službeno potvrđuje svoju kandidaturu za Predsjednicu Republike Hrvatske”.

‘Hrvatska nije imala predsjednika s karakterom’

Selak Raspudić je naglasila kako “Hrvatska nije imala predsjednika s karakterom, nego često karakter s predsjednikom čije je trenutno raspoloženje upravljalo političkim životom Hrvatske”.

Kovač o Bidenovom odustajanju: ‘Trump dobro stoji i ima velike šanse za pobjedu, no u politici je sve moguće’



“U kriznim vremenima Hrvatska na čelu države treba predsjednicu koja će prije svega biti razborita i odgovorna, koja neće kalkulirati i sjediti na dvije stolice, koja će se voditi interesom domovine, a ne stranačkom ili vlastitom dobrobiti, koja će krize rješavati, a ne ih svojim djelovanjem stvarati”, zaključila je Selak Raspudić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI