ŠPRAJC SE OBRUŠIO NA BOZANIĆA: ‘Taj porculanski kardinal se ničim nije osvrnuo na 9000 umrlih korona-duša’

screenshot RTL

Zoran Šprajc u RTL Direktu osvrnuo se na porast broja zaraženih koronavirusom i četvrti val pandemije u Hrvatskoj od čega je preminulo više od 9000 ljudi.

Poznati voditelj povezao je to i s danom Svih svetih i propovijedi kardinala Josipa Bozanića te je dao poprilično žestok komentar.

“Je li na ovaj sveti dan u ime umrlih svetaca i uoči Dušnog dana zagrebački nadbiskup Josip Bozanić rekao išta što bi moglo spasiti koju kršćansku dušu koja još uvijek ne vjeruje da cijepljenje pomaže? Koja još uvijek ne vjeruje da više cijepljenih znači manje umrlih i manje teško bolesnih?” kazao je Šprajc na početku svog komentara.

“Je li taj službeno najveći autoritet Crkve u Hrvata ičim pokušao apelirati da spasi sebe i druge? Je li se taj porculanski kardinal u svojoj propovijedi ičim osvrnuo na 9000 mrtvih korona-duša, uglavnom pripadnika katoličke vjere? Naravno da nije”, komentirao je prilično oštro Šprajc.

“I dok kardinal govori o svetosti i blaženstvu, epidemija i dalje uzima svoje žrtve. Na naplatu dolazi visok broj zaraženih proteklih tjedana”, kazao je popularni TV voditelj.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI