Milanović ne miruje ni na Uskrs: ‘To je smislila patvorina političkih olupina’

Foto: Robert Fajt / CROPIX

U povodu 33. obljetnice akcije “Plitvice” i pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića ispred Spomen obilježja našem heroju okupili su se domaći političari. Predsjednik Zoran Milanović položio je vijenac i zapalio svijeću, a nakon toga je dao izjavu za medije.

Komentirao je upozorenje Ustavnog suda da ne smije sudjelovati u izbornom procesu.

Rekao je kako je to smislila “patvorina političkih olupina”.

‘Poništavanje izbora bio bi državni udar’

“Pridavat ću joj jednaku pozornost kao što je AP pridavao činjenicama koje je dobio od SOA-e o druženju Turudić-Mamić. Premijer je to dobio od mene, a činjenice je potpuno zanemario. Ovo je jedna protuustavna patvorina. Imamo premijera koji kad dobije nalaz službe u kojoj rade hrvatski patrioti o liku i djelu gospodina Turudića, to Plenkoviću ne znači apsolutno ništa. Turudić je motren u teškom prijestupu”, istaknuo je Milanović.

Milanović poslao poruku narodu: ‘Svi možemo činiti više i bolje za dobrobit hrvatskog društva’



Dodao je kako tzv. upozorenje Ustavnog suda u njegovom emotivnom i političkom svijetu ima karakter ove bukve, a poništavanje izbora nazvao je državnim udarom.

Naglasio je kako Ustavni sud može unijeti veliki nered u hrvatski prostor i može napraviti ono što Plenković već godinama radi, a to je sluđivanje.

“Ali to ćemo promijeniti jer rijeke pravde dolaze. Vidite kako biram riječi. Više ne govorim gangsteri nego političke olupine”, rekao je predsjednik.

Pohvalio se i da je on autor programa te da u potpunosti stoji iza njega. Potom je najavio veće plaće i mirovine pa još jednom žestoko prozvao aktualnu vlast da obmanjuje javnost i ništa ne radi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI