Mlade ozlijedilo staklo dok su se naguravali na ulazu u noćni klub, dvoje zadržano u bolnici

Foto: Josko Supic / CROPIX

Malo iza ponoći 24 osobe su zaprimljene s ubodnim i reznim ranama na Objedinjeni hitni bolnički prijam KBC-a Split nakon što se rasprsnulo staklo na izlogu robne kuće kraju ulaza u noćni klub Central, pri čemu su stradali mladi strani državljani koji su čekali u redu kako bi u njega ušli.

Riječ je o državljanima Švedske i Njemačke od 2004. do 2008. godišta, a dvoje je pacijenata zadržano na bolničkom liječenju, dok su ostali nakon medicinske obrade otpušteni.

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Naime, na Klinici za kirurgiju nalazi se 20-godišnji mladić, a 16-godišnja djevojka je na Klinici za dječju kirurgiju, a oboje su izvan životne opasnosti. Prijavu o padu stakla na izlogu robne kuće uz sam ulaz noćnog kluba Central zaprimili oko 0:15, naveli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Staklo su uklanjali vatrogasci DVD-a Split

Na mjesto događaja su promptno izašle sve žurne službe. Klub se ubrzo nakon nesreće zatvorio, a mjesto nesreće i ulaz u noćni klub su ograđeni policijskim trakama, dok su staklo uklanjali vatrogasci DVD-a Split koji su na lokaciju stigli jednim vozilom, piše Dalmacija Danas.

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Policija je provela očevid, a prema dosad utvrđenim činjenicama, došlo je do puknuća staklene stijene uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub.



Foto: Vojko Basic / CROPIX

“Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila hitne pomoći i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela”, kazali su iz noćnog kluba za Dalmatinski portal.

U padu stakla isped noćnog kluba ozlijeđene 22 osobe: Žurne službe izašle kako bi intervenirale

Facebook Comments

Loading...
DIJELI