MRAČNA STRANA HTV-A! Stanković nakon 20 godina sve otkrio: Mogu samo kukati

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Povodom 20-tog rođendana emisije Nedjeljom u 2, voditelj Aleksandar Stanković otvorio je dušu za Gloriju i otkrio neke nepoznate detalje pa je tako kazao kako je dobio mnogo čestitki, ali ne i čestitku od svojih nadređenih.

“Zanimljivo je da mi se nitko iz vodstva kuće nije javio, nijedan moj nadređeni”, rekao je Stanković priznajući da je u dva desetljeća karijere na ribanju bio desetak puta, a nakon jednog takvoga odbio je raditi emisiju.

“Nakon jednog takvog ribanja (gost je bio Ivica Račan) iz protesta nisam htio više raditi emisiju. Mislav Bago uskočio je kao zamjena. Nakon toga šefovi su me nazvali i ispričali se i eto me još danas tu”, rekao je voditelj dodajući da je preživio i jednu opomenu pred otkaz.

“Otkaz mi je prijetio više puta, ali sam najbliže bio 2008. kada sam progovorio o tome kako uredništvu HTV-a nije u interesu da se javno govori o korupciji, osim ako se protiv nje ne bori tadašnji premijer Ivo Sanader. Tada sam dobio opomenu pred otkaz“, rekao je voditelj ne krijući nezadovoljstvo HTV-om.

“Tiču se moje pozicije i statusa na HTV-u. Već godinama odbijaju s nastavkom putopisa ‘Vjetar u kosi’, dok se istodobno kupuju četiri puta skuplje vanjske produkcije sličnog sadržaja. Ali, na to ne mogu utjecati, samo kukati”, priznao je voditelj čija je najgledanija emisija bila ona u kojoj je gostovala Lepa Brena, gledalo ju je preko milijun ljudi.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI