NAKON SMRTI RODITELJA I BRATA: Stabilno je trogodišnja djevojčica stradala u nesreći, u utorak Dan žalosti u Mostaru

U strašnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer kod Mostara, poginuli su majka, otac i devetogodišnji sin dok je trogodišnja kći prevezena u bolnicu. Kako su objavili izvori iz bolnice, djevojčica je stabilno. Lokalne vlasti u Mostaru proglasile su dan žalosti za utorak, kada će biti pokop nastradalih.

Kako je izvijestila Sveučilišna klinička bolnica (SKB) u Mostaru, teško ozlijeđena djevojčica je s odjela intenzivne njege premještena na Odjel za dječju kirurgiju.

“Njezino trenutačno stanje je stabilno, iako je zadobila teške tjelesne ozljede koje su opasne po život”, rekli su predstavnici bolnice.

Još je jedna osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila južno od Mostara.

Prema policijskom izvješću u prometnoj nesreći sudjelovala su četiri vozila, a mediji navode kako je do tragedije došlo zbog utrkivanja dvaju vozila.Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije objavilo je da provodi istragu te također navodi kako mediji objavljuju razne neprovjerene informacije i navodne verzije nesreće. Dodaje da su naložena neophodna vještačenja, od obdukcije smrtno stradalih osoba, vještačenja tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehničkih, medicinskih i ostala potrebnih vještačenja kako bi se potpuno rasvijetlile sve okolnosti koje su dovele do ove prometne nesreće s tragičnim posljedicama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI