OVO JE DOISTA TOLIKO NEMORALNO DA JOJ NI LOPOVI NISU RAVNI! Drska kradljivica pratila obavijesti o umrlima pa krenula u lov na plijen

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ilustracija

Obitelj pokojnice na sjeveru Francuske nije mogla ni zamisliti da je ožalošćena gospođa, koja je došla odati počast preminuloj, zapravo drska kradljivica.

Žena u dobi od 60 godina rekla je da je prijateljica pokojnice, pa su joj dozvolili da joj oda počast.

Pokojnica je ležala u otvorenom lijesu.

No, kad su se kasnije vratili, pokojnici je ukraden nakit: nestali su ogrlica, prsten i naušnice, prenose francuski mediji.

Obitelj je pozvala policiju koja je istragom ubrzo identificirala osumnjičenika: ženu koja živi nedaleko od pogrebnog poduzeća, u gradu Liévinu. Priveli su je i pronašli nestali nakit u njezinu posjedu. No, to nije bilo sve. Ubrzo su je uspjeli povezati s krađom novčanika s tijela muškarca u istom pogrebnom poduzeću, ranije tog dana, u utorak 24. kolovoza.



Prilikom pretrage doma osumnjičene policija je pronašla i gomilu nedavnih obavijesti o smrti. U obavijestima su bile i pristupne šifre za ulazak članova obitelji u pojedine prostorije u kojima su se nalazili ljesovi njihove rodbine.

Žena će se na sudu pojaviti 2022. godine, prenosi BBC.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI