Plenković traži Milanovića da vrati tablet koji su mu dali prije 4 godine!

Nel Pavletic/PIXSELL

Sam Zoran Milanović tvrdi kako iPad nije kod njega. Bivši premijer u razgovoru za 24sata potvrdio je da iz Banskih dvora traže da vrati iPad

Glavna tajnica vlade predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, Andreja Gabrijel uputila je početkom ovog mjeseca Milanovićevu adresu upozorenje da hitno u Banske dvore vrati službeni tablet.

“Poštovani gospodine Milanović, godišnjom inventurom u Vladi Republike Hrvatske utvrđeno je da do danas nije vraćen Apple iPad Cellular 64GB Black, koji je kupljen za vaše potrebe kao tadašnjeg predsjednika Vlade Republike Hrvatske. Stoga vas molimo da navedeni uređaj vratite u što kraćem roku. S poštovanjem, Andreja Gabriel, glavna tajnica Vlade RH”, piše u dopisu kojem je priložena zahtjevnica za nabavku iPada od 11. ožujka 2013. i račun od 18. ožujka iste godine na iznos od 7837 kuna s PDV-om, pišu 24 sata.

Sam Zoran Milanović tvrdi kako iPad nije kod njega. Bivši premijer u razgovoru za 24sata potvrdio je da iz Banskih dvora traže da vrati iPad.

“Nisam sretan tonom pisma. Uopće ne postoji valjani dokaz da sam preuzeo ili koristio taj tablet prije četiri godine. Želim vjerovati da u Plenkovićevoj vladi imaju važnijeg posla od utjerivanja fantomskog iPada na pogrešnoj adresi. Ali ako im je baš jako stalo i ako će im to pomoći, spreman sam uplatiti iznos umanjen za amortizaciju bez obzira na to što iPad nije kod mene”, kazao je.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI