Skandalozna snimka uhićenja kod Karlovca: Pijan pokazao ‘srednjak’ policiji, pa uslijedio kaos

Foto: Screenshot, TikTok

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac uhitili su pijanog adolescenta nakon što ih je vrijeđao, izvijestila je karlovačka policija, koja je podnijela optužni prijedlog protiv 19-godišnjeg mladića.

Incident se dogodio 28. srpnja u noćnim satima, kad je 19-godišnjak kao suvozač u automobilu, dok je prolazio pored policijske ophodnje, policajcima kroz prozor pokazao srednji prst te ih vrijeđao.

“U noćnim satima 28. srpnja u Karlovcu, 19-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,69 promila, kao suvozač u vozilu, prilikom prolaska pored policijske ophodnje, otvorio je prozor te pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike pokazujući im srednji prst”, navodi se u priopćenju PU karlovačke.

‘Poduzimanje mjera i radnji u cilju utvrđivanja zakonitosti postupanja’

Policijska ophodnja krenula je za automobilom i ubrzo zaustavila 24-godišnjaka koji je upravljao vozilom karlovačkih registarskih oznaka, a policijac je prema 19-godišnjaku uporabio tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje radi sprječavanja mogućeg bijega.

Foto: Screenshot/TikTok

“Protiv 19-godišnjaka nadležnom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira. Slijedi daljnje poduzimanje mjera i radnji u cilju utvrđivanja zakonitosti postupanja policijskog službenika u dijelu uporabe sredstava prisile – tjelesne snage i utvrđivanja eventualne disciplinske odgovornosti”, objavila je policija.



Incident snimio vozač

Vozač je snimio cijelu situaciju u kojoj suvozač govori policajcu “Nemoj me dirati”, a policajac ga pita “Što si vikao?” te ga uz primjenu sile privodi. “Makni mobitel, ometa nas… Nemaš pravo snimati”, upozorila je policajka vozača, želeći ga onemogućiti u snimanju nesvakidašnjeg privođenja.

@beki_e92

#police #fyp #foryou

♬ original sound – Mali29

Facebook Comments

Loading...
DIJELI