SPLIT I OKOLICA NA NOGAMA, SVE JE BLOKIRANO! Policija traži ove muškarce, u okolici grada specijalci s dugim cijevima

Foto: Josko Supic / CROPIX

Splitska policija objavila je fotografije četvorice muškaraca koje traži u vezi s današnjom pucnjavom u Splitu u kojoj je iz pištolja propucan poznati kriminalac Josip Čubelić (36).

Policija moli građane da ako imaju saznanja o osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da dojave na broj telefona 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila [email protected].

Otkriveni identiteti osumnjičenih

Sva četvorica se smatraju naoružanim i opasnima i poznati su otprije policiji. Radi se o: Jerku Radiću, Alenu Radiću, Nenadu Petraku i Anti Varnici, piše Slobodna.

Foto: Policija

Slobodna piše i da su dvojica od njih rodbinski povezani te da se radi o nećaku i stricu. Kako obojica stanuju na području Solina, upravo stoga je glavnina policijskih snaga usmjerena tamo. Blokade su na rotoru na ulazu u Solin, a opkoljena je bila i obiteljska kuća na Mezanovcima.

Policija nastavlja potragu

U međuvremenu, splitska policija nastavlja potragu za napadačem koji je pucao na 36-godišnjaka i nanio mu prostrijelnu ranu noge.



Ozlijeđeni muškarac je u splitskoj bolnici i izvan je životne opasnosti, rekli su u policiji.

Dojavu o pucnjavi u splitskoj ulici Put Skalica policija je dobila popodne, nešto prije 16 sati te je odmah izašla na mjesto događaj i obavila očevid. Lokalni mediji su naveli da je u pucnjavi ranjen Josip Čubelić zvani Čuba, policiji dobro poznat, koji je svojedobno osuđen za pokušaj ubojstva Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus.

Ognjen Barčot, dežurni kirurg KBC-a Split, kratko je izvijestio o stanju ranjenog muškarca:

“Oko 16 i 30 primili smo 35-godišnjaka s ranama iz vatrenog oružja. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama zbog prostrijelne rane noge. Vitalne strukture nisu imale ozljede pa je bolesnik van životne opasnosti, ali zbog težine ozljeda na bolničkom je liječenju i na operaciji zbog saniranja ozljeda. Jedna je rana, a ozljede su donjeg ekstremiteta.”

Policija je postavila punktove na izlazima iz grada i sve kontrolira u potrazi za napadačem na Josipa Čubelića Čubu koji je ranjen hicima iz vatrenog oružja popodne na Skalicama.

‘Sad sam s Klisa, duge cijevi su na svim pravcima. Zaustavljaju svako vozilo‘, kazao je čitatelj Dalmatinskog portala.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI