Tvrtka ‘Jeltom’ postigla veliki uspjeh, to je baš grandiozno: Dobili zlatnu medalju za inovacije

Foto:T.P.

Na prestižnom Svjetskom sajmu inovacije u San Franciscu, održanom ovih dana, zlatnu medalju za najbolja inovacija na sajmu osvojila je Tvrtka “Jeltom” iz Zagreba, u vlasništvu obitelji Pokrajčić, porijeklom iz Tomislavgrada. Ovo je jedna od projnih nagrada, priznanja, zlatnih medalja ove uspješne tvrtke.

U San Franciscu na Svjetskom sajmu inovacija izlagača bilo je više od 1000 tvrtki, izlagača, inovatora iz cijelog svijeta. Pokrajčići su zlatnu medalju osvojili za inovaciju box barijere za obranu od poplava, kao najbolju svjetsku inovacija koju je odabrao 31 član žirija iz cijelog svijeta. Box barijera za obranu od poplava druga je velika (uz brojne manjih), inovacija, proizvod Tvrtke “Jeltom” a prva je inovacija “Razbijač valova”, koja je, također osvojila brojne nagrade za inovaciju. Inovaciju “box barijere za obranu od poplava” u San Franciscu, koji je četvrti najveći grad u Kaliforniji, predstavio je Tomislav Pokrajčić, direktor Tvrtke “Jeltom” a izum je njegovog oca Frane, rođenog i odraslog u duvanjskom selu Mrkodolu.

“Naravno da sam sretan na ovome velikom svjetskom priznanju, ma koje bilo po redu uvijek je drago kada svjetski žiri odabere vašu inovaciju, vaš proizvod kao najbolji. Ja sam u Kaliforniju putovao kao direktor i prezenter izuma koji je osmislio moj otac i ovaj izum je patentiran za više od 159 zemalja na svijetu. Velika je ovo nagrada koju sam dobio u ruke i to zahvaljujući ocu i Bogu”, rekao je danas za Tomislavnews.com, mladi poduzetnik Tomislav Pokrajčić, direktor uspješne tvrtke “Jeltom”.

Foto: T.P.
Foto: T.P.

Čestitamo Tvrtki “Jeltom” i obitelji Pokrajčić na još jednoj zlatnoj medalji, svjetskom priznanju na polju inovacija i želimo im još uspješnih inovacija i proizvoda!



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI