Ujak malene Danke otvorio dušu o nestanku curice: ‘Ispričat ću vam pravu istinu…’

Foto: Društvene Mreže/cropix

Potraga za nestalom curicom Dankom Ilić (2) iz Srbije ušla je u sedmi dan. Pojavila se navodna snimka iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje na malenu Danku, a Interpol je raspisao nalog za potragu za djetetom.

Brat Dankine majke, Stefan Dragomirović, opisao je posljednju fotografiju Danke koja je nastala tog 26. ožujka u 13 sati i 20 minuta, samo 20-ak minuta prije nego što je djevojčica netragom nestala. Kazao je kako je na toj fotografiji Danka udaljena oko 30 metara od svog brata i majke.

Skandalozna odluka Ustavnog suda: Odgodili ovrhu nad djetetom, riječki majci dosudio 80 dana zatvora

“Ispričat ću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo dogodilo tog dana. Pa krenimo redom”, tim riječima započeo je priču ujak Danke Ilić (2) o danu kada je nestala njegova nećakinja.



Vidi se kako je Danka na fotografiji blizu sijena i cjepanica u dvorištu kuće. “Možda se netko sakrio iza i čekao pravi trenutak. To je posljednja fotografija koja se nalazi u telefonu moje sestre”, kaže, prenosi Kurir.

Foto: Facebook

Pokušala je već otići

Ujak tvrdi da je curica već jednom tog dana pokušala otići dalje od svoje majke, ali ju je ona na vrijeme vidjela i vratila blizu sebe. “Moja sestra Ivana je otišla do automobila da starijem sinu donese vodu koja je bila na mjestu suvozača. Djevojčica je ostala u dvorištu, to je bio trenutak od samo par sekundi. Kada se vratila, Danke nije bilo”, tvrdi ujak, opisujući trenutak nestanka djevojčice.

Ujak također tvrdi da nije istina da je u trenutku kad je majka odvela djecu u šetnju u Banjskom polju padala jaka kiša. “Kao što možete i vidjeti po ovim slikama, vani je bilo sunčano, tek poslije je pala kiša. Tako da ne znam zašto optužuju moju sestru da je vodila djecu po kiši vani i da im je to sumnjivo”, kaže dok pokazuje posljednje fotografije svoje nećakinje.

Kaže da njegova sestra nije odmah dizala uzbunu kad je dijete nestalo jer je vjerovala da je negdje na dvorištu i da će je uskoro pronaći. Tražila ju je posvuda, a potom se uspaničila i nazvala svog muža kojem je rekla kako Danku ne može nigdje pronaći, a poslije toga su pozvali i policiju. Ujak je komentirao i navode koji su sugerirali da je sumnjivo što je majka baš taj dan fotografirala svoju kći. “Moja sestra voli svoju djecu, njena galerija je puna slika njene djece. Ne vidim da je bilo što tu čudno”, zaključio je.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI