Zna se tko puca iz pištolja prema Kninu! Kćer je pjevača Baje Malog Knindže: ‘On je najveći Srbin na svijetu’

Foto: Facebook/Screenshot

Djevojka koja puca iz pištolja prema Kninu na Troglavu, na vrhu Dinare je Smiljana Pajčin, najstarija od šestoro djece pjevača Baje Malog Knindže koji se u ratu proslavio pjevanjem četničkih pjesama i veličanjem lika i djela vojvode Momčila Đujića komandanta Četničke dinarske divizije i Gavrila Prinicipa, atentatora na austrougarskoga prestonasljednika Franju Ferdinanda 1914 godine.

Instagram

Facebookom se širi snimka Smiljane ogrnute u srpsku zastavu sa četiri ocila i šubarom na kojoj je kokarda, koja uzima pištolj u ruku i ispaljuje metak u zrak na Troglavu, najvišem vrhu Dinare, piše  Slobodna Dalmacija.

Smiljana je završila srednju medicinsku školu u Beogradu, pet godina je radila u državnom vrtiću, a sada je direktorica firme koja se bavi trgovinom kemijskih proizvoda i građevinskih materijala na veliko i malo.

Prema položaju njezine ruke i pištolja, ona puca u smjeru Knina kao simbola hrvatske pobjede u Domovinskom ratu. S prostora Dinare je prije 28 godine Hrvatska vojska krenula u oslobađanje okupiranih prostora u dalmatinskom zaleđu.

Foto: Instagram

Smiljanin otac Mirko Pajčin je rodom iz sela Gubin koji se nalazi u podnožju Dinare,a djevojka je u zadnje vrijeme često u rodnom mjestu svog oca gdje obnavljaju roditeljsku kuću a to potkrepljuje brojnim snimcima i fotografijama.



O sebi kaže da je imala dečka Argentinca a kada je s njim prekinula, njen otac Mirko je rekao, “baš super” jer nije pravoslavne vjere.

“Kao najstarija mogu slobodno reći u ime svih nas Ljiljana, Angela, Nenad i naravno Gavrilo i Danilo dok ne postanu svjesni svega… mi smo najponosnija djeca, najvećeg čovjeka i Srbina u svijetu”, kazala je jednom prigodom u intervjuu za medije u Srbiji Smiljana Pajčin.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI